© LAMOUREUX Alexandre
7 goede redenen om te gaan golfen in Bretagne Gevarieerde parcoursen, bijzondere landschappen, authenticiteit, een ongedwongen sfeer...

7 goede redenen om te gaan golfen in Bretagne

Bretagne heeft ze in overvloed: aantrekkelijke golfbanen. Een prettig klimaat, een gevarieerde en gerenommeerde eetcultuur, banen aan zee met uitzichten als ansichtkaarten… Ontdek 7 goede redenen om in Bretagne te gaan golfen.

dinard-golf-st-briac-sur-mer-ad5948-lamoureux-alexandre.jpg Dinard Golf - St Briac sur Mer © LAMOUREUX Alexandre
Ontspannen na afloop

Hoe kun je beter ontspannen na een partij golf dan in een jacuzzi of een zwembad? Je vindt ze bij verschillende Bretonse golfclubs. De bekende centra voor thalassotherapie, waar gewerkt wordt op basis van zeewater en die de perfecte plek vormen om vermoeide spieren rust te geven, liggen nooit ver van de golfbanen.

 

 


Een beroemde keuken

De Bretonse eetcultuur is al even gevarieerd als het landschap: van zeevruchten tot boekweitgalettes, van zilt lamsvlees tot kreeft, van zoete crêpes tot kouign-amann en far breton, je hoeft hier bepaald geen honger te lijden!

 

 


Alle wegen leiden naar Bretagne

De autosnelwegen zijn er tolvrij, er zijn vele vlieg-, boot- en treinverbindingen: naar Bretagne reizen is geen probleem. En ben je er, dan zul je graag nog wat langer blijven: de banen zijn niet druk en de prijzen zijn schappelijk. Uiteindelijk blijkt weggaan nog het lastigst!

 

 

Ook interessant

Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties