Zie foto's (5)

Aéro Tandem Celtic

Vrij als een vogeltje
Parachutespringen in Monterblanc
  • De onderneming Aero Tandem Celtic is gespecialiseerd in parachutespringen in tandem en garandeert u een onvergetelijke gebeurtenis, sensationeel en geheel veilig.

  • Welk stukje Bretagne wilt u vanuit de lucht bewonderen? Als het moment van de grote sprong aangebroken is, hebt u drie mogelijkheden: het dal van de Vilaine, het eiland Ouessant en de Golfe du Morbihan. De onderneming Aero Tandem Celtic is gevestigd op de vliegvelden van Rennes, Vannes en Brest en is gespecialiseerd in parachutespringen met begeleiding van een professionele parachutespringer. Op de grond krijgt u een opleiding om de elementaire veiligheidsregels en de praktijk te leren. U...
    Welk stukje Bretagne wilt u vanuit de lucht bewonderen? Als het moment van de grote sprong aangebroken is, hebt u drie mogelijkheden: het dal van de Vilaine, het eiland Ouessant en de Golfe du Morbihan. De onderneming Aero Tandem Celtic is gevestigd op de vliegvelden van Rennes, Vannes en Brest en is gespecialiseerd in parachutespringen met begeleiding van een professionele parachutespringer. Op de grond krijgt u een opleiding om de elementaire veiligheidsregels en de praktijk te leren. U springt op 3 000 meter hoogte. Adrenaline, sensatie ... Na 35 seconden vrije val opent de parachute zich in een wereld van stilte en glijden. Droom, vrijheid ... Volgens uw wens zal uw piloot u de besturing van de parachute toevertrouwen, voordat u zacht landt. Om een onvergetelijke herinnering aan uw sprong te bewaren kunt u deze op video opnemen.
  • Gesproken talen
    • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Bank- en postcheques
  • Reischeques
Officiële website van Toerisme Bretagne