Zie foto's (8)
Pierre & Vacances

Aparthotel Adagio access Rennes Centre

In Rennes alsof je thuis bent
Vakantiehuis in Rennes
 • Comfortabele, volledig ingerichte appartementen op 5 minuten loopafstand van het centrum van Rennes: slapen in de stilte, maar niets missen van het beste van de Bretonse hoofdstad.

 • Aparthotel Adagio beschikt over 179 appartementen voor groepen, gezinnen, stellen, zakenmensen, toeristen... Het is de perfecte uitvalsbasis om het centrum van Rennes te ontdekken. Het hotel heeft een kleine vergaderzaal, er is wifi en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Na een royaal ontbijt met o.a. vers fruit, vleeswaren en een gekookt eitje, kunt u uw auto in de overdekte parkeerruimte achterlaten en de stad gaan ontdekken, met terrassen die altijd vol zitten, wat voor weer het ook is....
  Aparthotel Adagio beschikt over 179 appartementen voor groepen, gezinnen, stellen, zakenmensen, toeristen... Het is de perfecte uitvalsbasis om het centrum van Rennes te ontdekken. Het hotel heeft een kleine vergaderzaal, er is wifi en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Na een royaal ontbijt met o.a. vers fruit, vleeswaren en een gekookt eitje, kunt u uw auto in de overdekte parkeerruimte achterlaten en de stad gaan ontdekken, met terrassen die altijd vol zitten, wat voor weer het ook is. Een paar minuten lopen brengen u bij de beroemde Marché aux Lices of het Couvent des Jacobins met zijn gloednieuwe vergadercentrum. Spreekt de Bretonse gastronomie u aan? Crêperies, kaashandelaren in de Halles, de overdekte markt, vishandelaren, bakkers: de beste vaklui en speciaalzaken zijn vlakbij.
 • Capaciteit
  • Verblijfplaatsen :  397 Personen
  • Verblijfplaatsen :  180 Kamer(s)
Diensten
 • Diensten
  • Fietslokaal
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten