Zie foto's (3)

Ar Jentilez

Op de Ar Jentilez proeft u de schoonheid en smaken van Perros-Guirec.
Traditioneel zeilen in Perros-Guirec
  • De prachtige Côte de Granit rose, het vogelreservaat van de Sept-Îles aan stuurboord. De houten brug van de Ar Jentilez onder uw voeten. U bent klaar voor een heerlijke hap frisse lucht!

  • Zodra u in Perros-Guirec aan boord gaat stelt Philippe u gerust. U kunt op de skipper rekenen om de mooiste uitzichten op de Côte de Granit rose te vinden. Hij leert u ook enthousiast de manoeuvres op deze elegante zeewiervisser. U kunt als u dat wil aan het roer staan, de zeilen hijsen of aanhalen ... of dromerig naar het landschap staren. Of u probeert te vissen achter het schip. Een lijn in het water en hop, een makreel! Als u de Sept-Îles nadert begeleiden jan-van-genten, papegaaiduikers...
    Zodra u in Perros-Guirec aan boord gaat stelt Philippe u gerust. U kunt op de skipper rekenen om de mooiste uitzichten op de Côte de Granit rose te vinden. Hij leert u ook enthousiast de manoeuvres op deze elegante zeewiervisser. U kunt als u dat wil aan het roer staan, de zeilen hijsen of aanhalen ... of dromerig naar het landschap staren. Of u probeert te vissen achter het schip. Een lijn in het water en hop, een makreel! Als u de Sept-Îles nadert begeleiden jan-van-genten, papegaaiduikers en zelfs zeehonden het zeilschip. Soms komen dolfijne spelen in het kielzog. Van al deze emoties krijgt u trek. De bemanning gaat naar het Île des Moines om een picknick te delen. Cider, paté, taart en andere lokale specialiteiten komen uit het vooronder. Een heerlijke dag, in elke zin van het woord!
Diensten
  • Activiteiten
    • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
    • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions