Aux Tables de L'Estuaire

Gastronomisch verblijf in Camoël
Restaurant, Traditionele gerechten in Camoël
  • In dit restaurant in Camoël proeft u een herziene en huisgemaakte Franse keuken. Een gezellige tussenstop tussen het Pays de Guérande en de Golfe du Morbihan.

  • Bent u op vakantie in de Pays de Guérande en op zoek naar een goede maaltijd? Bij de Tables de l'Estuaire, in Camoël, kunt u uzelf trakteren op een gastronomische pauze. Hier geen lange kaart: de lijst is bewust kort en volgt het ritme van de seizoenen. De keuken, gul en creatief, is het werk van chef Pierre Le Lorrec. Deze aanhanger van een vernieuwde Franse culinaire traditie bereidt graag kleurrijke, gastronomische en huisgemaakte gerechten met lokale producten. Houdt u meer van vis?...
    Bent u op vakantie in de Pays de Guérande en op zoek naar een goede maaltijd? Bij de Tables de l'Estuaire, in Camoël, kunt u uzelf trakteren op een gastronomische pauze. Hier geen lange kaart: de lijst is bewust kort en volgt het ritme van de seizoenen. De keuken, gul en creatief, is het werk van chef Pierre Le Lorrec. Deze aanhanger van een vernieuwde Franse culinaire traditie bereidt graag kleurrijke, gastronomische en huisgemaakte gerechten met lokale producten. Houdt u meer van vis? Geniet van zijn huisgemaakte gerookte makreel rillettes met augurkjes van rode ui, of deze heerlijke snoekbaarsfilet geserveerd met citrusboter en pompoenmousseline. Verkiest u de goede smaken van het land? Dan is het moeilijk om de geperste karbonade en foie gras met peperkoek en uienchutney, een specialiteit van het huis, te weerstaan! Als u nog geen vaste klant bent, mag u dit vriendelijke en toegankelijke adres niet missen: het restaurant ligt aan de weg naar Pénestin.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten