Zie foto's (7)

B2 Motosport

Motorhelden
Quad, Bewegingssporten in Landéhen

  • Op het motorcrosscircuit van Landéhen geeft het trainingscentrum les in de basisbeginselen van de motorcross. Vanaf zes jaar mag je ronkend de baan over, genietend van snelheid en behendigheid.

  • Modder, bulten, mooie bochten... een waar paradijs voor acrobatische motorrijders! Het crosscircuit van Landéhen ligt op een kwartier afstand van Lamballe. Hier worden rijders die op zoek zijn naar een stevige, ronkende kick op een verantwoorde manier opgeleid. De motoropleiding van Club B2 Motosport Loisirs is erkend door de Franse Federatie voor Motorsport en biedt kennismakingscursussen van een uur tot een hele dag voor rijders vanaf zes jaar. Wie meedoet, leert spelenderwijs de eerste...
    Modder, bulten, mooie bochten... een waar paradijs voor acrobatische motorrijders! Het crosscircuit van Landéhen ligt op een kwartier afstand van Lamballe. Hier worden rijders die op zoek zijn naar een stevige, ronkende kick op een verantwoorde manier opgeleid. De motoropleiding van Club B2 Motosport Loisirs is erkend door de Franse Federatie voor Motorsport en biedt kennismakingscursussen van een uur tot een hele dag voor rijders vanaf zes jaar. Wie meedoet, leert spelenderwijs de eerste beginselen van de sport, genoeg om de machine, een Yamaha PW50 of een Honda CRF70-100-125 cm³, in bedwang te houden. Gedurende het schooljaar is het centrum geopend op woensdag en zaterdag. Tijdens de vakanties draait het van maandag tot vrijdag op volle toeren; groepen vanaf zes personen kunnen dan ook een groepscursus boeken.
  • Gesproken talen

    • Frans
Openings

Openingstijden

  • Heel het jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties