Pro engagé
  Zie foto's (3)

Bara Breizh

Keuken en Koekenpan met een grote K
Restaurant in Saint-Armel

  • Zo wordt hier gewoonlijk dit restaurant voor crêpes, de Bara Breitz genoemd, vanwege de originaliteit en hoge kwaliteit van de gerechten.

  • Zoals bijvoorbeeld de galette van boekweit met gamba's, op smaak gemaakt met een chutney van vruchten en kruiden en een sorbet van frambozen en rode paprika's. Zo ziet een gastronomische crêperie er dus uit! David Presse is dan ook afkomstig uit de gastronomische keuken en gebruikt zijn opgedane ervaring om zijn huidige beroep van pannenkoekenbakker op grootse wijze uit te oefenen. Kom, we geven nog een voorbeeld voor wie nog aarzelt, met een galette met gezouten en gedroogd rundvlees,...
    Zoals bijvoorbeeld de galette van boekweit met gamba's, op smaak gemaakt met een chutney van vruchten en kruiden en een sorbet van frambozen en rode paprika's. Zo ziet een gastronomische crêperie er dus uit! David Presse is dan ook afkomstig uit de gastronomische keuken en gebruikt zijn opgedane ervaring om zijn huidige beroep van pannenkoekenbakker op grootse wijze uit te oefenen. Kom, we geven nog een voorbeeld voor wie nog aarzelt, met een galette met gezouten en gedroogd rundvlees, meloenjam met zeewier. “Alle jam is zelf gemaakt", de tome de Rhuys (kaassoort) komt van de boerderij van Suscino en wordt gesmolten opgediend op een galette met peer en bessengelei... Nog een? Gerookt lamsvlees, Saint Marcellin (kaas) en vijgenjam. Zo kunnen we eindeloos doorgaan, verlies dus geen tijd en kom naar deze Bara Breizh in Morbihan. Tot straks!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties