Zie foto's (3)

Barrachou Paddle

Peddelen langs de kust van de Legends
Stand Up Paddle in Guissény
  • Voor anker in de baai van Guissény leert Helen de kunst van het paddleboarden in de adembenemende zeegezichten van Noord-Finistère.

  • Helen komt oorspronkelijk uit Plymouth in Engeland en werd tien jaar geleden verliefd op de stranden, rotsen en zeehonden van Guissény. Als opgeleide oceanograaf werd ze kajakinstructrice. Witte zandbaaien, doorschijnend water, balletten van trekvogels... Ga met haar mee naar een uitzonderlijk speelterrein. Hier gebeurt de verkenning per peddel - en in stilte - om er beter van te kunnen genieten. Privé- of groepslessen worden gegeven in het Frans of het Engels. U zult zeker vrienden maken...
    Helen komt oorspronkelijk uit Plymouth in Engeland en werd tien jaar geleden verliefd op de stranden, rotsen en zeehonden van Guissény. Als opgeleide oceanograaf werd ze kajakinstructrice. Witte zandbaaien, doorschijnend water, balletten van trekvogels... Ga met haar mee naar een uitzonderlijk speelterrein. Hier gebeurt de verkenning per peddel - en in stilte - om er beter van te kunnen genieten. Privé- of groepslessen worden gegeven in het Frans of het Engels. U zult zeker vrienden maken met Duitse, Belgische en Nederlandse reizigers... Probeer met uw vriendinnen de women-only slots om zonder druk te oefenen. Op zoek naar avontuur? Kies voor een tocht van twee tot vijf dagen. Met natuurlijk veel paddle boarding, maar ook yoga, gegrilde vis, de vuurtoren van het Maagdeneiland en een Robinson-nacht op een onbewoond eiland.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten