Zie foto's (2)

Belle de Vilaine

De zee tussen de eilanden en Belle de Vilaine is betoverend!
Traditioneel zeilen in Billiers
  • Belle de Vilaine nodigt u uit voor een unieke tocht dicht bij de natuurelementen. Een tocht aan boord is de beste manier om het maritieme erfgoed van de Morbihan te leren kennen.

  • De Belle verleidt u met zijn frisse authenticiteit, in zijn groene kleed, met geel benadrukte bevlagging. Van Billiers of Pénerf gaat de sloep langzaam aan de zee op, tussen de kwelders door. Als hij op zee is kunnen de zeilen gehesen worden. Kaap op Houat of Hoëdic! Al manoeuvrerend maakt u kennis met het schip, zijn geschiedenis en geheimen. De bemanning heeft altijd wel een anekdote, een vogel of een tip die ze u graag doorgeven. Spontaan wordt het al snel gezellig aan boord. Dat gaat...
    De Belle verleidt u met zijn frisse authenticiteit, in zijn groene kleed, met geel benadrukte bevlagging. Van Billiers of Pénerf gaat de sloep langzaam aan de zee op, tussen de kwelders door. Als hij op zee is kunnen de zeilen gehesen worden. Kaap op Houat of Hoëdic! Al manoeuvrerend maakt u kennis met het schip, zijn geschiedenis en geheimen. De bemanning heeft altijd wel een anekdote, een vogel of een tip die ze u graag doorgeven. Spontaan wordt het al snel gezellig aan boord. Dat gaat door aan land voor een halte op een granietblok, met mooie kreekjes en zandstranden. Bij terugkomst bent u een expert op het gebied van fok, bezaan en roerblad ... Wat heerlijk om een stuk geschiedenis mee te maken!
Diensten
  • Activiteiten
    • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
    • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten