Zie foto's (8)

Biscuiterie de Guerlédan

Welkom bij pure Bretonse boter!
in Mûr-de-Bretagne
  • In het hart van het dorp ligt de koekjesfabriek van Guerlédan, waar zoetekauwen worden verwend met eenvoudige, authentieke recepten.

  • Toen de beroemde crêperie in Guerlédan verhuisde, veranderde Yohann, die was opgegroeid tussen de biljetten, het gebouw in een winkel met lokale producten. Na een opleiding tot banketbakker richtte hij zijn eigen koekjesfabriek op. Je hoeft niet ver te zoeken: met zijn vrolijke team herwerkt hij traditionele recepten geïnspireerd door familie, vrienden en trouwe klanten, met uitsluitend verse, lokale producten. Ook jij zult vallen voor zijn galettes, koekjes, ouderwetse kouign amann en...
    Toen de beroemde crêperie in Guerlédan verhuisde, veranderde Yohann, die was opgegroeid tussen de biljetten, het gebouw in een winkel met lokale producten. Na een opleiding tot banketbakker richtte hij zijn eigen koekjesfabriek op. Je hoeft niet ver te zoeken: met zijn vrolijke team herwerkt hij traditionele recepten geïnspireerd door familie, vrienden en trouwe klanten, met uitsluitend verse, lokale producten. Ook jij zult vallen voor zijn galettes, koekjes, ouderwetse kouign amann en knapperige palets. Je zult smelten voor de onvermijdelijke gezouten boterkaramelcrème of de romige hazelnootchocoladepasta. In het chocoladeassortiment heb je keuze te over als het gaat om zelfgemaakte creaties, verpakt in ballotins in de vorm van een koekje... of een dinosaurus! Voor het aperitief vind je in de rekken een lekker assortiment boekweitchips met gezouten boter. En aangezien de winkel ook een kruidenierswinkel is, kom je zeker weg met wat zelfgebrouwen bier of honing, die vlakbij wordt geproduceerd.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten