img-name-mising

Biscuiterie de la Presqu'Ile

De beste recepten voor Bretons gebak
technisch bezoek in Sarzeau
  • La Biscuiterie de la Presqu'île, aan de rand van Sarzeau, onthult de geheimen van de bereiding van echte Bretonse koekjes.

  • Elke dag komt hier heerlijk Bretons gebak uit de oven, zoals koek en kouign-amann met extra-kwaliteit karnboter. La Biscuiterie de la Presqu'île heeft er zijn specialiteit van gemaakt en is daarbij ook palets, galettes en madeleines niet vergeten. Ze hebben een belangrijke plaats op de planken van de winkel. Bied maar eens weerstand aan zulke heerlijke verleidingen! Achter in de winkel kunt u de bakkers aan het werk zien in de bakkerij. Er is ook een afdeling met echte Bretonse dranken, er...
    Elke dag komt hier heerlijk Bretons gebak uit de oven, zoals koek en kouign-amann met extra-kwaliteit karnboter. La Biscuiterie de la Presqu'île heeft er zijn specialiteit van gemaakt en is daarbij ook palets, galettes en madeleines niet vergeten. Ze hebben een belangrijke plaats op de planken van de winkel. Bied maar eens weerstand aan zulke heerlijke verleidingen! Achter in de winkel kunt u de bakkers aan het werk zien in de bakkerij. Er is ook een afdeling met echte Bretonse dranken, er is regionaal aardewerk, maar ook een grote keus aan regionale producten - als conserven of voor het ontbijt: kortom, u vindt hier al uw vakantiesouvenirs.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten