img-name-mising

Biscuiterie de Pont l'Abbé

Gebak, versie Pays Bigouden
technisch bezoek in Pont-l'Abbé
  • La Biscuiterie de Pont-l'Abbé, aan de voet van het kasteel, houdt de Bretonse banketbakkerskunst in ere, met respect voor de traditie.

  • De winkel met het uithangbord in blauw en goud is te vinden op een eersteklas plek, tegenover het Château des Barons du Pont, in een oude, 18de-eeuwse watermolen. Deze is helemaal in stijl gerestaureerd, met de bedstee naast de alambiek. Dunne galettes, Bretonse palets, kouign-amann: deze bakkerij is een paradijs voor lekkerbekken. Ontdek en proef de specialiteiten en snuif de heerlijke geuren op van koek, zo uit de oven. Al die heerlijkheden worden bereid met extra-kwaliteit karnboter,...
    De winkel met het uithangbord in blauw en goud is te vinden op een eersteklas plek, tegenover het Château des Barons du Pont, in een oude, 18de-eeuwse watermolen. Deze is helemaal in stijl gerestaureerd, met de bedstee naast de alambiek. Dunne galettes, Bretonse palets, kouign-amann: deze bakkerij is een paradijs voor lekkerbekken. Ontdek en proef de specialiteiten en snuif de heerlijke geuren op van koek, zo uit de oven. Al die heerlijkheden worden bereid met extra-kwaliteit karnboter, sommige volgens recepten uit 1936. Achter in de winkel kunt u zien hoe de bakker bezig is met zijn gebak, en daar wordt ook de bijzondere kouign Sall gemaakt, een specialiteit uit het Pays Bigouden, die gegeten wordt met uiencompote en paté van Hénaff.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten