img-name-mising

Biscuiterie de Pornichet

Een ereplaats voor Bretons gebak
technisch bezoek in Pornichet
  • La Biscuiterie de Pornichet, tegenover de Halles, is gevestigd in een prachtig pand en is specialist op het gebied van Bretons gebak met echte boter.

  • Blauw en wit zijn de kleuren van de oceaan, en ook de kleuren van de bakkerij aan de Place du Marché. Hier kunt u de genoeglijke wereld ontdekken van gebak in de Bretonse banketbakkerstraditie. Gebak wordt hier met natuurlijke ingrediënten bereid, en natuurlijk met extra-kwaliteit karnboter. Kouign-amann, Bretonse palets, gâteau nantais, galettes fines zijn zo een paar van de specialiteiten die bereid worden volgens recepten daterend uit 1936. Proef en kijk maar: een deel van de producten...
    Blauw en wit zijn de kleuren van de oceaan, en ook de kleuren van de bakkerij aan de Place du Marché. Hier kunt u de genoeglijke wereld ontdekken van gebak in de Bretonse banketbakkerstraditie. Gebak wordt hier met natuurlijke ingrediënten bereid, en natuurlijk met extra-kwaliteit karnboter. Kouign-amann, Bretonse palets, gâteau nantais, galettes fines zijn zo een paar van de specialiteiten die bereid worden volgens recepten daterend uit 1936. Proef en kijk maar: een deel van de producten wordt hier bereid. De schappen zijn goedgevuld, de presentatie is verzorgd. U vindt hier koffie, thee, confituren en zoetigheden, maar ook soepen, conserven, kant-en-klaarmaaltijden, likeuren en bier... En als u terugkomt van het strand vindt u hier de plek om souvenirs uit te kiezen.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten