img-name-mising

Biscuiterie de Quiberon

Bretonse banketbakkerskunst
technisch bezoek in Quiberon
  • La Biscuiterie de Quiberon ligt midden in de stad en doet de traditie eer aan met Bretons gebak dat in de bakkerij zelf gebakken wordt.

  • Wit en blauw, dat zijn de kleuren van de echte Bretonse biscuiterie. Hier komen iedere dag de beste streekspecialiteiten uit de oven, helemaal voor u. De bakkerij biedt een grote keuze aan vers gebak, waaronder de kouign-amann en de gâteau breton. U vindt hier de klassieke koekjes bij de thee als de galette en de palet, bereid met karnboter, maar ook meer bijzonder gebak, zoals de galette van boekweitmeel en de heerlijke palet met karamel en zeezout uit Guérande. Laat u verleiden door de...
    Wit en blauw, dat zijn de kleuren van de echte Bretonse biscuiterie. Hier komen iedere dag de beste streekspecialiteiten uit de oven, helemaal voor u. De bakkerij biedt een grote keuze aan vers gebak, waaronder de kouign-amann en de gâteau breton. U vindt hier de klassieke koekjes bij de thee als de galette en de palet, bereid met karnboter, maar ook meer bijzonder gebak, zoals de galette van boekweitmeel en de heerlijke palet met karamel en zeezout uit Guérande. Laat u verleiden door de ondertussen beroemde cracou, een lekker knapperig koekje met karamel en hazelnoot. Een uitgebreide keus aan smaken, aangevuld met een groot assortiment streekproducten, souvenirs, huishoudtextiel en huidverzorgingsproducten.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten