img-name-mising

Biscuiterie du Fort Bloqué

Gebak met de smaak van de oceaan
technisch bezoek in Ploemeur
  • La Biscuiterie du Fort-Bloqué, die aan zee ligt, vlak bij Ploemeur, bakt traditioneel Bretons gebak van superieure kwaliteit.

  • Op een eiland dat bij alleen bij laagwater bereikbaar is, ligt een verlaten fort, een plek waar de inwoners van Lorient graag naartoe wandelen, vooral tegen zonsondergang. La Biscuiterie du Fort-Bloqué ligt aan het strand, precies de plek om even uit te rusten en iets lekkers te halen. Hier, waar je zo in de bakkerij naar binnen kunt kijken, worden kouign-amann en ander Bretons gebak bereid. In de grote winkelruimte van 250 m² is een ruim assortiment te vinden van palets, koekjes en...
    Op een eiland dat bij alleen bij laagwater bereikbaar is, ligt een verlaten fort, een plek waar de inwoners van Lorient graag naartoe wandelen, vooral tegen zonsondergang. La Biscuiterie du Fort-Bloqué ligt aan het strand, precies de plek om even uit te rusten en iets lekkers te halen. Hier, waar je zo in de bakkerij naar binnen kunt kijken, worden kouign-amann en ander Bretons gebak bereid. In de grote winkelruimte van 250 m² is een ruim assortiment te vinden van palets, koekjes en galettes, en u kunt ook proeven. Een groot assortiment Bretonse producten maakt het af: conserven, delicatessen, dranken en cadeaus en souvenirs. En omdat we nu eenmaal bij de oceaan zijn, komen algen vaak voor als ingrediënt van etenswaren en huidverzorgingsproducten.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten