Zie foto's (8)

Biscuiterie Traou Mad

De koekjes van de "stad van schilders
in Pont-Aven
  • In het hart van de stad van de schilders in Pont-Aven bestendigt de koekjesfabriek Traou Mad® een eeuwenoude knowhow. Wilt u een Palet de Pont-Aven® bij uw koffie?

  • Eieren, bloem, boter (veel boter), zout uit Guérande en veel knowhow. Dat is het geheim van de Galettes et Palets de Pont-Aven®, die in 1920 door Alexis Le Villain volgens de zuiverste tradities van Finistère werden gebrouwen. Kom en bezoek een van de drie Traou Mad® winkels. Delphine en haar team zullen u in een gezellige sfeer het volledige gamma van producten van de koekjesbakker uit Pont-Aven laten ontdekken. Ideaal om een uniek souvenir te vinden van uw bezoek aan Bretagne. Profiteer...
    Eieren, bloem, boter (veel boter), zout uit Guérande en veel knowhow. Dat is het geheim van de Galettes et Palets de Pont-Aven®, die in 1920 door Alexis Le Villain volgens de zuiverste tradities van Finistère werden gebrouwen. Kom en bezoek een van de drie Traou Mad® winkels. Delphine en haar team zullen u in een gezellige sfeer het volledige gamma van producten van de koekjesbakker uit Pont-Aven laten ontdekken. Ideaal om een uniek souvenir te vinden van uw bezoek aan Bretagne. Profiteer van dit gastronomische uitje om langs de rivier de Aven te wandelen tussen bloemrijke oevers, geheime loopbruggen en stenen bruggen. En niet te vergeten een bezoek aan het museum!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten