Zie foto's (8)

Bretagne Food Tour

Volg uw gastronomische gids in Zuid-Bretagne
Rondleiding met gids in Guidel
  • Volg Sophie Robic op een culinaire wandeling in Lorient, Groix of Vannes. Varkensvlees, abalone, kaas, zoete lekkernijen: uw gids onthult haar goede adressen!

  • Sophie Robic's passie? Naar de markt gaan, de beste lokale producten vinden... en haar vondsten delen! Deze levensgenieter uit Lorient heeft verschillende culinaire wandelingen ontwikkeld in het zuiden van Morbihan. Volg haar in de vrolijke sfeer van de halles de Merville in Lorient en geniet van de lekkernijen die voor u zijn geselecteerd. Vaar aan boord van een oud zeilschip naar Groix en ontdek abalone, koekjes en andere 100% eiland smaken. Laat u in Vannes de kleine gastronomische...
    Sophie Robic's passie? Naar de markt gaan, de beste lokale producten vinden... en haar vondsten delen! Deze levensgenieter uit Lorient heeft verschillende culinaire wandelingen ontwikkeld in het zuiden van Morbihan. Volg haar in de vrolijke sfeer van de halles de Merville in Lorient en geniet van de lekkernijen die voor u zijn geselecteerd. Vaar aan boord van een oud zeilschip naar Groix en ontdek abalone, koekjes en andere 100% eiland smaken. Laat u in Vannes de kleine gastronomische verhalen van de stad vertellen terwijl u over de markt slentert. Elke wandeling, van 2u30 tot 4u30, geeft je de tijd om te praten met de producenten... Wil je je handen vuil maken? In haar boerderij leert Sophie u ook pannenkoeken bakken met de "rozell", een houten gebruiksvoorwerp, en leert u uw eigen karamel met gezouten boter bereiden. Ben je er klaar voor? Laten we gaan eten!
  • Gesproken talen
    • Frans
  • Tarieven 2023
  • Basistarief
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten