Zie foto's (8)

Bretagne Gyropodes

Fluisterstil door Bretagne
Gyropode/Segway in Montgermont
  • Bretagne Gyropodes is gevestigd in de buurt van Rennes. Het bedrijf biedt de keus uit 15 verschillende tochtjes op een segway, in de stad of door de natuur en met begeleiding. Een plezierige, nuttige en gezellige manier om Bretagne eens op een andere manier te bekijken.

  • Bretagne Gyropodes, in de buurt van Rennes, biedt de keus uit 15 verschillende tochtjes op een segway, in de stad of door de natuur, van Rennes of Saint-Brieuc tot Saint-Malo en de Mont Saint-Michel. Wist je dat je in een paar minuten leert hoe je een segway bestuurt? Dankzij de duidelijke uitleg van de geduldige Pascal heb je het principe al snel door: dit grappige vervoermiddel reageert op de houding van je lichaam. Je vergeet je handen, je ontspant je en je gaat op weg voor een rustige...
    Bretagne Gyropodes, in de buurt van Rennes, biedt de keus uit 15 verschillende tochtjes op een segway, in de stad of door de natuur, van Rennes of Saint-Brieuc tot Saint-Malo en de Mont Saint-Michel. Wist je dat je in een paar minuten leert hoe je een segway bestuurt? Dankzij de duidelijke uitleg van de geduldige Pascal heb je het principe al snel door: dit grappige vervoermiddel reageert op de houding van je lichaam. Je vergeet je handen, je ontspant je en je gaat op weg voor een rustige tocht van 1 of 2 uur, met 2 tot 20 deelnemers en 1 of 2 begeleiders. De tochten zijn geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Een mooie manier om je bezoek extra kleur te geven. Wil je naar de stad, dan horen het historische centrum van Rennes, Dinan, Saint-Malo of Saint-Brieuc tot de mogelijkheden! Wil je natuur zien, dan kun je de oevers van de Rance ontdekken, de Baai van Mont Saint-Michel of het Canal d'Ille et Rance. Pascal is bijzonder flexibel: hij kan zijn routes aanpassen, naar je toe komen of vanaf een afgesproken plaats starten. Samen met Sylvain, zijn collega uit Saint-Malo, organiseert hij ook een zoektocht naar een schat, onder de titel "Sur les traces des Corsaires" (Op het spoor van de kapers).
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten