Brittany Boating

Brittany Boating

Morbihan via rivieren en kanalen
Boottochten op rivieren in Pluméliau

  • De jachten van Brittany Boating varen over de Blavet en het Kanaal van Nantes naar Brest. Heerlijk varen en de sfeer van het binnenland van Bretagne proeven.

  • Het bedrijf is op twee plaatsen te vinden, in Saint-Nicolas-des-Eaux en in Rohan. Vanaf de eerste locatie kunt u over de Blavet varen, tussen Pontivy en Hennebont. Vanuit Rohan kunt u het Kanaal van Nantes naar Brest op: het doorsnijdt het dal van de Oust en voert langs historische stadjes als Josselin, Malestroit en La Gacilly. Op de beide locaties zijn vier boten beschikbaar. De grootste zijn 11 m lang en hebben 1- en 2-persoonshutten (voor in totaal 8 personen) en een leefruimte. Ze zijn...
    Het bedrijf is op twee plaatsen te vinden, in Saint-Nicolas-des-Eaux en in Rohan. Vanaf de eerste locatie kunt u over de Blavet varen, tussen Pontivy en Hennebont. Vanuit Rohan kunt u het Kanaal van Nantes naar Brest op: het doorsnijdt het dal van de Oust en voert langs historische stadjes als Josselin, Malestroit en La Gacilly. Op de beide locaties zijn vier boten beschikbaar. De grootste zijn 11 m lang en hebben 1- en 2-persoonshutten (voor in totaal 8 personen) en een leefruimte. Ze zijn makkelijk te besturen, er is geen vaarbewijs nodig. Simone en Claire geven alle nodige uitleg zodat u veilig en vertrouwd het water op kunt. Als u wilt kunt u ook fietsen, een kano of een paddle meenemen; deze kunnen extra gehuurd worden. In de binnenwateren mag niet gezwommen worden, maar heerlijk zonnen op de brug wordt sterk aanbevolen!
  • Gesproken talen

    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties