Camping Le Kermadec

Kamperen op het platteland aan de stranden van Ambon
Seizoengebonden toeristische camping in Ambon
  • Tussen Damgan en Ambon, biedt de kleine camping Le Kermadec u een rustig verblijf op het platteland, op 2,5 km van de belangrijkste stranden.

  • Een familiale sfeer, een ontspannend kader en een warm onthaal: Kermadec staat garant voor een eenvoudige en rustige vakantie, aan de poorten van de Golf van Morbihan. Tussen land en zee, midden in de velden, op tien minuten lopen van een zachte Bretonse ria, heeft u de keuze uit 63 staanplaatsen, verdeeld in stacaravans en kale plaatsen onder de bomen voor tenten, campers en caravans. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en het verwarmde zwembad in de zomer. Een perfect hoofdkwartier...
    Een familiale sfeer, een ontspannend kader en een warm onthaal: Kermadec staat garant voor een eenvoudige en rustige vakantie, aan de poorten van de Golf van Morbihan. Tussen land en zee, midden in de velden, op tien minuten lopen van een zachte Bretonse ria, heeft u de keuze uit 63 staanplaatsen, verdeeld in stacaravans en kale plaatsen onder de bomen voor tenten, campers en caravans. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en het verwarmde zwembad in de zomer. Een perfect hoofdkwartier weg van de drukte voor liefhebbers van vissen, wandelen en fietsen. Wat staat er op de agenda? Cider, oesters, megalieten, peddelen en lange zwemtochten onder de zon van Zuid-Bretagne!
  • Capaciteit
    • Standplaatsen :  35 Plaats(en)
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten