Camping l'Hermitage des dunes

Kamperen met je voeten in het water
in Les Moutiers-en-Retz
  • Aan de rand van het strand van Moutiers-en-Retz, biedt de Hermitage des Dunes een 100% zeevakantie, gericht op zwemmen en watersporten.

  • Tussen Pornic en La Bernerie, opent de Hermitage des Dunes zich wijd naar de oceaan. Met directe toegang tot de zee op slechts 50 m! Een kleine oase van rust dicht bij de voorzieningen van de stad, de camping biedt 88 plaatsen, waarvan 45 kale plaatsen, gerangschikt rond een oude gerenoveerde boerderij. U zult genieten van de rust van een camping op mensenmaat, met een overdekt en verwarmd zwembad, een peuterbad en waterspelletjes. Het watersportcentrum van Moutiers-en-Retz ligt op 500 meter...
    Tussen Pornic en La Bernerie, opent de Hermitage des Dunes zich wijd naar de oceaan. Met directe toegang tot de zee op slechts 50 m! Een kleine oase van rust dicht bij de voorzieningen van de stad, de camping biedt 88 plaatsen, waarvan 45 kale plaatsen, gerangschikt rond een oude gerenoveerde boerderij. U zult genieten van de rust van een camping op mensenmaat, met een overdekt en verwarmd zwembad, een peuterbad en waterspelletjes. Het watersportcentrum van Moutiers-en-Retz ligt op 500 meter van het strand en biedt catamaran- en windsurfcursussen, kajak- en peddelverhuur. Talrijke fietspaden en bewegwijzerde paden stellen u in staat de kust van de Jade te ontdekken zonder u te haasten. Als u van vissen, oesters en mosselen houdt, zult u blij zijn!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten