Cat Atlantic Neomare

Een catamaran met schipper voor een cruise in Bretonse geest
Speedboot, Boottochten op zee, Bewoonbare zeilboten in Nantes
  • In een Bretonse en ecologisch verantwoorde geest organiseert Cat Atlantic catamaran cruises van 3 tot 7 dagen om nieuwe energie op te doen en in alle rust de zeeën te bevaren.

  • Zin om de zee op te gaan? Neem plaats aan boord van een comfortabele catamaran naar de Atlantische of Mediterrane kust! Cat Atlantic maakt deel uit van de Neomare-groep, een conciërgedienst en luxe reisbureau gespecialiseerd in de zee. Het Neomare-team biedt u de mogelijkheid om droomhorizones te ontdekken, zoals de Seychellen of de Grenadines. De formule is eenvoudig: stel een groep van 4 tot 8 personen samen, maak een lijst met uw wensen (route, benodigdheden, enz.) en het team zorgt voor...
    Zin om de zee op te gaan? Neem plaats aan boord van een comfortabele catamaran naar de Atlantische of Mediterrane kust! Cat Atlantic maakt deel uit van de Neomare-groep, een conciërgedienst en luxe reisbureau gespecialiseerd in de zee. Het Neomare-team biedt u de mogelijkheid om droomhorizones te ontdekken, zoals de Seychellen of de Grenadines. De formule is eenvoudig: stel een groep van 4 tot 8 personen samen, maak een lijst met uw wensen (route, benodigdheden, enz.) en het team zorgt voor de rest. Lang leve de dutjes op de trampoline en de aperitiefjes in de kuip! Afhankelijk van het weer en uw wensen verkent u de kustlijn en haar rijkdommen, en ontmoet u de plaatselijke producenten. Van de stranden van Noirmoutier tot de wallen van de corsastad, via de archipels van Polynesië, geniet van een unieke reiservaring!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten