img-name-mising

Cellier de la Ville Loyo

Zin in een kom boerencider?
in Trédaniel
  • Op het platteland buiten Moncontour ligt Le Cellier de la Ville Loyo, met boomgaarden waar biologisch gewerkt wordt. Producten van ambachtelijke kwaliteit die je ter plekke en in een ontspannen sfeer kunt proeven.

  • Trouw aan de traditie maken Claude en Jocelyne karaktervolle Bretonse cider uit een twaalftal verschillende lokale appelrassen. De biologische appelteelt gebeurt op een klein bedrijf van 4 ha. Het echtpaar maakt er boerencider, brut, demi-sec en zachtzuur, en ook appelsap en appelazijn met een prachtige gouden kleur. Het hele jaar door kun je de producten van Claude en Jocelyne proeven en kopen op het bedrijf zelf. Je kunt er ook allerlei recepten krijgen en uitleg over de manier waarop de...
    Trouw aan de traditie maken Claude en Jocelyne karaktervolle Bretonse cider uit een twaalftal verschillende lokale appelrassen. De biologische appelteelt gebeurt op een klein bedrijf van 4 ha. Het echtpaar maakt er boerencider, brut, demi-sec en zachtzuur, en ook appelsap en appelazijn met een prachtige gouden kleur. Het hele jaar door kun je de producten van Claude en Jocelyne proeven en kopen op het bedrijf zelf. Je kunt er ook allerlei recepten krijgen en uitleg over de manier waarop de producten bereid worden. De winkel is ondergebracht in een 17de-eeuwse boerderij, waar ook andere lokale producten verkocht worden die uitstekend samengaan met hun cider, zoals pasteien, verschillende soorten jam en honing.
  • Gesproken talen
    • Engels
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Officiële website van Toerisme Bretagne