Zie foto's (8)

Centre nautique de Fréhel

De wind in de zeilen in Les Sables d'Or
Catamaran, Strandzeilen, zeilbootje, Zeekajakken, Windsurfen, Stand Up Paddle, Zeilen, Dinghy zeilen in Fréhel
 • In een beschutte baai ligt het watersportcentrum van Fréhel: jong en oud kan hier alle takken van de zeilsport leren, ook de nieuwste.

 • Het hele jaar door bruist het van activiteiten op het grote zandstrand. Strandzeilkarren, surfplanken, catamarans... alles komt te voorschijn zodra het kan vanwege weer en getij. De legendarische Optimist blijft de beste manier om te leren zeilen vanaf 7 jaar. Met de formule Moussaillons, bedoeld voor groepen kinderen, kun je kennismaken met allerlei watersportactiviteiten zoals catamaran, zeilboot, kajak of paddle. Tijdens de vakanties worden er groepscursussen georganiseerd voor kinderen,...
  Het hele jaar door bruist het van activiteiten op het grote zandstrand. Strandzeilkarren, surfplanken, catamarans... alles komt te voorschijn zodra het kan vanwege weer en getij. De legendarische Optimist blijft de beste manier om te leren zeilen vanaf 7 jaar. Met de formule Moussaillons, bedoeld voor groepen kinderen, kun je kennismaken met allerlei watersportactiviteiten zoals catamaran, zeilboot, kajak of paddle. Tijdens de vakanties worden er groepscursussen georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook speciale cursussen op maat zijn mogelijk. En wat zou u vinden van een ontdekkingstocht in een kleine groep en met een gids naar de lagune van Saint-Michel of naar de lagune van Les Sables-d'Or? Hebt u voldoende ervaring, dan kunt u een catamaran, zeilboot, surfplank of reuzenpaddle huren. De onbetwiste hit van het moment is de wing foil, een grappige plank die het midden houdt tussen kite en surf. Het centrum is onlangs gerenoveerd en heeft nu ook een strandclub voor kinderen en een instructiebad.
 • Gesproken talen
  • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
 • Betaalkaarten
 • Bank- en postcheques
 • Reischeques
 • Cash
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions