Zie foto's (8)

Cidrerie de la Baie

Cider van boom tot glas
technisch bezoek, Bezienswaardigheid en historisch monument, Boerderij in Lamballe-Armor

 • De Ciderie de la Baie onthult de geheimen van de bereiding van zijn niet te evenaren biologische cider, van de boomgaard tot het glas. Na de rondleiding op het domein volgt een uiterst smakelijke proeverij.

 • De rondleiding begint in de boomgaard, waar 7000 appelbomen staan. In de rijen groeien niet minder dan 14 verschillende soorten, verbouwd volgens de regels van de biologische landbouw. Corinne en Jean-Marc helpen u om de dieren te herkennen die hier een plekje gevonden hebben: mezen, vleermuizen, kippen... Terug bij de boerderij, laat het echtpaar u zien hoe Bretonse boerencider gemaakt wordt. Ze vertellen u over hun passie, hun beroep en hun heerlijke producten: cider, appelsap, pommeau -...
  De rondleiding begint in de boomgaard, waar 7000 appelbomen staan. In de rijen groeien niet minder dan 14 verschillende soorten, verbouwd volgens de regels van de biologische landbouw. Corinne en Jean-Marc helpen u om de dieren te herkennen die hier een plekje gevonden hebben: mezen, vleermuizen, kippen... Terug bij de boerderij, laat het echtpaar u zien hoe Bretonse boerencider gemaakt wordt. Ze vertellen u over hun passie, hun beroep en hun heerlijke producten: cider, appelsap, pommeau - een Bretons aperitief op basis van appels, verschillende soorten jam, enz. Na de rondleiding, die ongeveer een uur duurt, volgt nog een proeverij. Hebt u honger gekregen van de rondleiding? Bij de Cidrerie de la Baie kunt u crêpes eten. Zin in een heel ander uitje? Dan kunt u met onze ezels op stap en het landschap rond onze boerderij bekijken. Als u wilt, kunt u in ongeveer 1,5 uur naar het strand lopen.
 • Gesproken talen

  • Engels
Diensten
 • Diensten

  • MiVa opvang
Openings

Openingstijden

 • Heel het jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties