Zie foto's (8)

Cidrerie Melenig

Wilt u een kommetje cid'?
in Elliant
  • In het hart van Cornouialle cultiveert de ciderfabriek Menelig trouw de Bretonse traditie. Voor liefhebbers van bubbels, biologische en lekker sap.

  • In Bretagne wordt cider in een ciderfabriek gemaakt. En de werkers in de ciderfabriek heten cidermakers. De twee partners in de ciderfabriek Menelig - Christian en ... Christian - hebben hier hun beroep van gemaakt. Hun bedrijf heeft zich op 10 km van Quimper gevestigd en produceert wat Bretagne als beste te bieden heeft voor hen die van zoete en zoute pannenkoeken houden. Cider, met een duidelijk karakter en fruitige smaak, maar ook pommeau, appelsap, sterke drank en gekonfijte cider. Alle...
    In Bretagne wordt cider in een ciderfabriek gemaakt. En de werkers in de ciderfabriek heten cidermakers. De twee partners in de ciderfabriek Menelig - Christian en ... Christian - hebben hier hun beroep van gemaakt. Hun bedrijf heeft zich op 10 km van Quimper gevestigd en produceert wat Bretagne als beste te bieden heeft voor hen die van zoete en zoute pannenkoeken houden. Cider, met een duidelijk karakter en fruitige smaak, maar ook pommeau, appelsap, sterke drank en gekonfijte cider. Alle boomgaarden worden biologisch verbouwd. De partners delen gratis de vele geheimen van hun ciderfabriek met u. U ontdekt hier alle soorten appels die gebruikt worden en de productiemethode van de verschillende producten. Drink met mate tijdens de traditionele proeverij!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten