Zie foto's (8)

Club Subaquatique Korejou Plongée

In het spoor van de Amoco Cadiz
Duiken in Saint-Pabu
  • Aan de noordkust van Finistère laat Korejou plongée u de rijkdom van de onderwaterwereld ontdekken, van Portsall tot Ile Vierge, door de wrakken te verkennen.

  • Nog nooit gedoken? Dit is de tijd - en vooral de plaats - om te leren. Ervaren duikers, Perrine en Jeff zullen je zelfverzekerd laten voelen. Het centrum beschikt over duikuitrusting voor kinderen vanaf 8 jaar. Als u ervaring heeft, nemen de gidsen u mee op een verkenningstocht vanuit Saint-Pabu. Rond Aber Benoît zijn niet minder dan 25 duikplaatsen opgenomen. U zult er een grote verscheidenheid aan reliëf, fauna en onderwaterflora ontdekken. Aarzel niet om thematische duiken te proberen -...
    Nog nooit gedoken? Dit is de tijd - en vooral de plaats - om te leren. Ervaren duikers, Perrine en Jeff zullen je zelfverzekerd laten voelen. Het centrum beschikt over duikuitrusting voor kinderen vanaf 8 jaar. Als u ervaring heeft, nemen de gidsen u mee op een verkenningstocht vanuit Saint-Pabu. Rond Aber Benoît zijn niet minder dan 25 duikplaatsen opgenomen. U zult er een grote verscheidenheid aan reliëf, fauna en onderwaterflora ontdekken. Aarzel niet om thematische duiken te proberen - organisch, diep, nacht of drift - om de genoegens te variëren. Het gebied is bekend om zijn vele wrakken, waaronder de Liberiaanse olietanker Amoco Cadiz - toegankelijk met niveau 2 - en het Griekse vrachtschip Elektra. Onvergetelijke ontmoetingen op minder dan 20.000 mijl onder de zee.
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Betaalkaarten
  • Reischeques
  • Cash
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten