Zie foto's (2)

Crêperie Avel Vras

Avel Vras: betrouwbaar, bio, etc.
Restaurant, Crêperie in Séné
  • Avel Vras is een crêperie annex theesalon, waar de goede smaak centraal staat. De naam is Bretons voor een krachtige wind. Verse, biologische producten en een eigentijdse inrichting. Welkom bij Sylvie Séligour!

  • Op een idyllische plek in het centrum van Séné, precies tegenover de kleine biologische markt, ligt crêperie Avel Vras, een slimme combinatie van crêperie en theesalon. Op alle verdiepingen staat de goede smaak centraal: Sylvie bereidt haar crêpes en galettes met verse, en hoofdzakelijk biologische producten. "De vleeswaren koop ik op de markt, net als de kleine geitenkaasjes. Ook mijn groente en eieren komen daar vandaan." Zo'n twintig lokale of Bretonse producenten leveren de ingrediënten...
    Op een idyllische plek in het centrum van Séné, precies tegenover de kleine biologische markt, ligt crêperie Avel Vras, een slimme combinatie van crêperie en theesalon. Op alle verdiepingen staat de goede smaak centraal: Sylvie bereidt haar crêpes en galettes met verse, en hoofdzakelijk biologische producten. "De vleeswaren koop ik op de markt, net als de kleine geitenkaasjes. Ook mijn groente en eieren komen daar vandaan." Zo'n twintig lokale of Bretonse producenten leveren de ingrediënten die Sylvie in haar keuken verwerkt. Het lijkt alsof ze de beste leveranciers heeft weten te strikken voor haar eigentijdse crêperie, geopend in 2011. U kunt hier niet weg voor u de galette Parmentier geproefd hebt, gemaakt van "een mengsel van boekweit en aardappel, waarvan ik op de bakplaat blinis bak, kleine, dikke pannenkoekjes." En o wee, vergeet de huisgemaakte confiture niet!
Diensten
  • Diensten
    • Afhaalgerechten
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions