Crêperie Billig Breizh

Crêperie Billig Breizh

De kunst van het 'live' crêpes bakken
Restaurant, Crêperie in Vannes
  • Aan de jachthaven van Vannes ligt crêperie Billig Breizh, waar een authentieke sfeer heerst. In deze oude omgeving zorgt een dynamisch team voor een plezierige sfeer.

  • In de zaal, met zijn plafondbalken en natuurstenen muren, hebben de gasten vanaf hun tafels zicht op de 2 of 3 crêpebakkers die achter hun bakplaten aan het werk zijn. Ze zijn bedreven in het hanteren van 'rosel', de beslagverdeler, en spatel, waarmee ze heerlijk gevulde galettes en crêpes bakken, omkeren en vouwen. Naast de klassieke galettes van puur boekweitmeel (zonder gluten) zijn er allerlei specialiteiten, vaak met prachtige Bretonse namen. Bijzonder in dit restaurant is dat u uw...
    In de zaal, met zijn plafondbalken en natuurstenen muren, hebben de gasten vanaf hun tafels zicht op de 2 of 3 crêpebakkers die achter hun bakplaten aan het werk zijn. Ze zijn bedreven in het hanteren van 'rosel', de beslagverdeler, en spatel, waarmee ze heerlijk gevulde galettes en crêpes bakken, omkeren en vouwen. Naast de klassieke galettes van puur boekweitmeel (zonder gluten) zijn er allerlei specialiteiten, vaak met prachtige Bretonse namen. Bijzonder in dit restaurant is dat u uw eigen recept kunt samenstellen, gebruikmakend van zo'n 30 verschillende, met zorg uitgezochte ingrediënten. Alles wordt op bestelling gemaakt, volgens de inzichten van Didier, die hier de scepter zwaait. Hoog tijd om te gaan proeven!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions