img-name-mising

Crêperie du Port

Een levendige vissershaven met cachet en gerechten in vakantiesfeer
Restaurant, Crêperie in Le Croisic
  • Biologisch tarwe- en boekweitmeel, ambachtelijke vleeswaar, schaal- en schelpdieren uit havens in de omgeving, beroemde Bellevaire-kaas en een heel scala aan schitterende Bretonse producten... De kaart van de Crêperie du Port nodigt uit tot genieten van wat op tafel komt.

  •  Mensen die er geweest zijn, roemen het uitzicht dat je vanaf het gezellige terras hebt op de vissershaven. Ze zijn ook erg enthousiast over de rustige inrichting in strandstijl, het werk van Brigitte. Het is een vrolijke mengelmoes van blauw, linnen en taupe, die terugkomt in de oude roeispanen aan de muur, de stoelen en de borden. Maar iedereen zal vooral benadrukken hoe lekker de galettes zijn. Op de kaart, die vier keer per jaar wordt vernieuwd, vind je bijvoorbeeld kokkels uit Le...
     Mensen die er geweest zijn, roemen het uitzicht dat je vanaf het gezellige terras hebt op de vissershaven. Ze zijn ook erg enthousiast over de rustige inrichting in strandstijl, het werk van Brigitte. Het is een vrolijke mengelmoes van blauw, linnen en taupe, die terugkomt in de oude roeispanen aan de muur, de stoelen en de borden. Maar iedereen zal vooral benadrukken hoe lekker de galettes zijn. Op de kaart, die vier keer per jaar wordt vernieuwd, vind je bijvoorbeeld kokkels uit Le Croisic met slakkenboter, kreeftspiesjes met kreeftsoep, andouille uit Guémené-sur-Scorff (9 maanden gerookt op beukenhout), sint-jakobsschelpen met puree van zoete aardappel en vanilleboter, en verder ook ambachtelijke worst uit Molène, die gerookt is op algen. In de winter zijn er crêpes met ananas, in de zomer met rood fruit, met in rum gemarineerd marsepein of met ahornsiroop. Een adres waarover je niet hoeft te aarzelen!
Officiële website van Toerisme Bretagne