Zie foto's (2)

Crêperie La Tour Trompette

Een adembenemend decor!
Restaurant, Crêperie in Vannes
  • Bij de haven van Vannes ligt crêperie Tour Trompette, genoemd naar het gebouw waarin het is ondergebracht voor een smaakvolle reis door de tijd. Bent u er klaar voor?

  • "Mensen komen binnen, zijn totaal verrast, hun mond valt open van verbazing! Het is zo'n ongewone plek, zo anders... je gaat echt terug in de tijd." De Tour Trompette neemt je mee, terug naar de 14de eeuw, want toen is deze toren gebouwd als onderdeel van de verdedigingswerken van Vannes. Het restaurant heeft drie sfeervolle zalen, een rustig en zonnig terras en natuurlijk uitstekende crêpes en galettes. Gemaakt van een goede kwaliteit boekweitmeel en verder met eieren van de Ferme du Patis,...
    "Mensen komen binnen, zijn totaal verrast, hun mond valt open van verbazing! Het is zo'n ongewone plek, zo anders... je gaat echt terug in de tijd." De Tour Trompette neemt je mee, terug naar de 14de eeuw, want toen is deze toren gebouwd als onderdeel van de verdedigingswerken van Vannes. Het restaurant heeft drie sfeervolle zalen, een rustig en zonnig terras en natuurlijk uitstekende crêpes en galettes. Gemaakt van een goede kwaliteit boekweitmeel en verder met eieren van de Ferme du Patis, cider van Nicol, andouille uit Guéménée, huisgemaakte karamel, en natuurlijk met de vaardige hand van de crêpier. Dat levert heerlijke galettes op, met namen als de Océane, de Bigoudène met andouille, knoflook-peterselieboter, de Rougail met ambachtelijke worst uit Plumelec etc. En als afsluiting van de echt Bretonse maaltijd is er een crêpe van tarwemeel met gekaramelliseerde appels. Tijd om terug te keren naar het hier en nu!
Officiële website van Toerisme Bretagne