img-name-mising

Crêperie L'Adresse

L'Adresse, een crêperie in de Morbihan voor wie van echt goed eten houdt
Restaurant, Crêperie in Muzillac
  • Midden in Muzillac, een plaats aan de grens met het departement Loire-Atlantique, ligt deze crêperie, een lustoord voor de meest veeleisende liefhebbers van galettes. Philippe en zijn vrouw zorgen altijd voor een hartelijke ontvangst in hun modern ingerichte restaurant en laten je graag kennismaken met het beste van Bretonse bodem.

  • Dit is een van de beste adressen in dit deel van de Morbihan, niet alleen vanwege de sfeer, maar vooral vanwege de kwaliteit van wat er op tafel komt - en daar zien de eigenaars voortdurend op toe. Korte lijnen en huisgemaakte producten hebben voorrang: zo maken ze bijvoorbeeld een bijzonder geraffineerd gebruik van de Tome de Madon, een biologische, echt lokale kaas (komt namelijk uit de plaats zelf), van mosselen uit Pénestin en merguez-worstjes van de markt in Réguiny. "We hebben er...
    Dit is een van de beste adressen in dit deel van de Morbihan, niet alleen vanwege de sfeer, maar vooral vanwege de kwaliteit van wat er op tafel komt - en daar zien de eigenaars voortdurend op toe. Korte lijnen en huisgemaakte producten hebben voorrang: zo maken ze bijvoorbeeld een bijzonder geraffineerd gebruik van de Tome de Madon, een biologische, echt lokale kaas (komt namelijk uit de plaats zelf), van mosselen uit Pénestin en merguez-worstjes van de markt in Réguiny. "We hebben er altijd van gedroomd om in Bretagne te wonen en we hebben er 20 jaar over gedaan om binnen deze regio de ideale plek te vinden. We zijn niet opgegroeid met boekweit, maar we hebben ondertussen een passie voor dit product gekregen: we maken er zelfs chips van, die we serveren bij het aperitief!" Vaste gasten vragen niet eens meer om de kaart, ze volgen gewoon blindelings de creatieve suggesties van de kok. De fraaie glazen, met een lelie erin gegraveerd, waarin de biologische cider wordt geserveerd, maken het nog helemaal af!
Officiële website van Toerisme Bretagne