Crêperie Les Bigoudens

Crêperie Les Bigoudens

Heerlijke producten, zoals kaas van het schiereiland Rhuys
Restaurant, Crêperie in Sarzeau
  • Aan de ene kant van het schiereiland Rhuys ligt de Golf van Morbihan, aan de andere de Atlantische Oceaan: dit restaurant is een prima plek om beschut tegen het stuifwater van de zee een aantal typisch Bretonse producten te proeven: andouille uit Guémené, gerookte zalm uit Arzon of bier uit de Lancelot-brasserij. Met een eervolle vermelding voor de ontvangst en het huisgemaakte ijs!

  • Bij Les Bigoudens, dat midden in het dorp ligt, heb je dan misschien geen uitzicht over het water, maar dat wat je voorgeschoteld krijgt is ruimschoots in staat je in vervoering te brengen: sint-jakobsschelp met een fondue van prei en een Noilly Prat-saus, gerookte zalm met tomatencompote, citroencrème en eitjes van de lompvis, een volkorengalette met gegrilde andouille met een traditionele mosterdsaus, bereid met Saint-Armel-zout… De kaart wordt elk jaar herzien en op het bord met...
    Bij Les Bigoudens, dat midden in het dorp ligt, heb je dan misschien geen uitzicht over het water, maar dat wat je voorgeschoteld krijgt is ruimschoots in staat je in vervoering te brengen: sint-jakobsschelp met een fondue van prei en een Noilly Prat-saus, gerookte zalm met tomatencompote, citroencrème en eitjes van de lompvis, een volkorengalette met gegrilde andouille met een traditionele mosterdsaus, bereid met Saint-Armel-zout… De kaart wordt elk jaar herzien en op het bord met dagschotels zijn regelmatig bijzondere galettes te vinden, ontsproten aan de inspiratie van de kok. "Voor ons staat de kwaliteit voorop, samen met de ontvangst; de huidige klant is heel kritisch als hij uit eten gaat en voelt meteen aan of je ervoor gaat of niet", zeggen de eigenaars van het restaurant dat kortgeleden helemaal gerenoveerd is. In de zomer is reserveren aanbevolen: het terras is altijd bijzonder in trek!
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions