Zie foto's (3)

Crêperie Saint-Sauveur

Even beroemd als de haven!
Restaurant, Crêperie in Auray
  • Aurore en Erwann werden op slag verliefd op deze crêperie in Auray, en hebben de gelegenheid vervolgens dan ook gekocht. En ook hun galettes en crêpes zijn zeer verleidelijk.

  • U moet wel wat moeite doen om er te komen: de crêperie ligt aan een klein straatje dat vanaf de haven van Sain-Goustan omhoogklimt. Bent u er eenmaal, dan kunt u een plek zoeken op het gezellige terras of in de eetzaal en kunt u kiezen waarin u trek hebt. Traditionele of bijzondere recepten, alles is even heerlijk. Aurore gebruikt alleen verse ingrediënten: puur boekweitmeel voor de galettes en verder lokale producten. Dankzij een geheim recept voor het beslag en een speciaal handigheidje...
    U moet wel wat moeite doen om er te komen: de crêperie ligt aan een klein straatje dat vanaf de haven van Sain-Goustan omhoogklimt. Bent u er eenmaal, dan kunt u een plek zoeken op het gezellige terras of in de eetzaal en kunt u kiezen waarin u trek hebt. Traditionele of bijzondere recepten, alles is even heerlijk. Aurore gebruikt alleen verse ingrediënten: puur boekweitmeel voor de galettes en verder lokale producten. Dankzij een geheim recept voor het beslag en een speciaal handigheidje bij het bakken, maakt ze heerlijke pannenkoeken. Maar daarover wil ze niets kwijt! Ze maakt haar galettes en crêpes zoals ze zelf ook graag eet: de boekweitpannenkoeken zijn dun en knapperig, de zoete pannenkoeken heerlijk zacht.
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions