img-name-mising

Crêperie Ty Cri

Goede smaak, veilig opgeborgen!
Restaurant, Franse streekproducten, Crêperie in Concarneau
  • In het ommuurde deel van de vesting Concarneau ligt crêperie Ty Cri, een authentiek restaurant waar alleen kwaliteitsproducten op uw bord komen in een echt Bretonse omgeving.

  • Achter de deur van Ty Cri, waar alles gedaan wordt om het u naar de zin te maken, zit u veilig. In de eerste plaats omdat u zich hier binnen de muren van de fraaie Bretonse vestingstad Concarneau bevindt en verder omdat u hier aan tafel zit in een authentieke crêperie met dikke muren en een ouderwetse schouw. U zit er comfortabel en kunt er heerlijke crêpes en galettes eten, gebakken van meel dat gemalen is in de molen bij de sluis van Pont l'Abbé. De ambachtelijke vleeswaren zijn afkomstig...
    Achter de deur van Ty Cri, waar alles gedaan wordt om het u naar de zin te maken, zit u veilig. In de eerste plaats omdat u zich hier binnen de muren van de fraaie Bretonse vestingstad Concarneau bevindt en verder omdat u hier aan tafel zit in een authentieke crêperie met dikke muren en een ouderwetse schouw. U zit er comfortabel en kunt er heerlijke crêpes en galettes eten, gebakken van meel dat gemalen is in de molen bij de sluis van Pont l'Abbé. De ambachtelijke vleeswaren zijn afkomstig van de slagerij van Fouesnant, de cider komt van Séhédic en van Forêt-Fouesnant, het appelsap is biologisch, de pommeau (aperitief van calvados met appelsap) heeft een AOC, enz. Op uw bord ziet u, afhankelijk van wat u bestelt, producten als prei, champignons, uien, Provençaalse tomaten, peterseliedressing of mosterdsaus. Op de kaart staan 6 specialiteiten, zowel voor de crêpe als voor de galette.
Officiële website van Toerisme Bretagne