Dan Ewen

Dan Ewen

Dame Danet van Dan Ewen in Vannes
Restaurant in Vannes

  • Een crêperie met een rustieke sfeer in het centrum van het oude Vannes, waar u kunt smullen, gedreven door de Bretonse heiligen en de eilanden van Morbihan!

  • Sfeer. In de wijk Saint-Patern in het oude Vannes binnen de muren. Een 16e eeuws huis met een gevel dat tot historisch monument is verklaard. “Het interieur komt daarmee overeen, verklaart Françoise Danet, de meesteres van de locatie. Een balkenzolder, Bretonse stoelen, tafels en luchters, net als bijna al het meubilair..." Is er een mooiere inrichting te vinden waar u kunt genieten van een Bretonse crêperie? Zelfs met het lezen van de menukaart duikt u in de regionale cultuur "want al onze...
    Sfeer. In de wijk Saint-Patern in het oude Vannes binnen de muren. Een 16e eeuws huis met een gevel dat tot historisch monument is verklaard. “Het interieur komt daarmee overeen, verklaart Françoise Danet, de meesteres van de locatie. Een balkenzolder, Bretonse stoelen, tafels en luchters, net als bijna al het meubilair..." Is er een mooiere inrichting te vinden waar u kunt genieten van een Bretonse crêperie? Zelfs met het lezen van de menukaart duikt u in de regionale cultuur "want al onze boekweitspecialiteiten zijn genoemd naar de 7 Bretonse heiligen, van het Keltische land en van de eilanden van Morbihan", terwijl tarwespecialiteiten zijn vernoemd naar personages uit het bos van Brocéliande zoals de Fee Morgane, mango-ijs met vers fruit, aardbeiensaus en slagroom! Een maximum aan streekproducten en echt vakmanschap.
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties