Défi Nature

Een grote speeltuin in het hart van een beschermd bos
Paintball, Klimbos in Frossay
  • Accrobranche, raadsels oplossen, paintball... Tussen Nantes en Saint-Nazaire, in het hart van een honderd jaar oud bos, is er een scala aan recreatieve activiteiten geschikt voor alle leeftijden. Genoeg om mooie herinneringen te maken met je familie of vrienden!

  • Van april tot september biedt het recreatiepark "Défi Nature" in Froissay u dagen vol sensaties in een natuurlijke en beschermde omgeving. Ben je eerder sportief en onverschrokken? Probeer de accrobranche (boomklimmen): 10 beveiligde parcours, van oplopende moeilijkheidsgraad, in bijna 5 hectare bos. Tiroolse traverse, netten, reuzenglijbaan... De waaghalzen klimmen naar de top van de bomen op 20 meter hoogte! Het parcours "bout de chou" is toegankelijk vanaf 2 jaar. Denk je liever na en...
    Van april tot september biedt het recreatiepark "Défi Nature" in Froissay u dagen vol sensaties in een natuurlijke en beschermde omgeving. Ben je eerder sportief en onverschrokken? Probeer de accrobranche (boomklimmen): 10 beveiligde parcours, van oplopende moeilijkheidsgraad, in bijna 5 hectare bos. Tiroolse traverse, netten, reuzenglijbaan... De waaghalzen klimmen naar de top van de bomen op 20 meter hoogte! Het parcours "bout de chou" is toegankelijk vanaf 2 jaar. Denk je liever na en zoek je? Word ontdekkingsreiziger en ontdek de Nieuwe Wereld door levensgrote raadsels op te lossen! Het oriëntatieloop parcours brengt u nog dieper het omringende bos in... Tot slot zijn paintball en lasergamen perfect om uw teamgeest te laten werken. Heb je alles al geprobeerd? Op reservering kunt u 's nachts paintballen en de accrobranche bezoeken... Spanning gegarandeerd!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten