Domaine de Shiva

De Monts d'Arrée en het schiereiland Crozon in het huskyparcours
Paardrijden, Tochten te paard in Brasparts
  • Treed in de voetsporen van deze nomadische "primitieve" honden, liefhebbers van het buitenleven, terwijl ze de duizend gezichten van Finistère ontdekken, ter land en ter zee!

  • Het is een buitengewoon avontuur, toegankelijk vanaf 18 maanden dankzij de formule "kleine trailer": trek de Monts d'Arrée in of verken de Cap de la Chèvre in de voetsporen van de husky's van het landgoed Shiva, gevestigd in Brasparts. Gesleept door één hond op een rollator of step, of door zes of acht honden op een slede op wielen, kun je anderhalf uur of een hele dag op pad, picknick inbegrepen. In het vooruitzicht: Mont-Saint-Michel, het meer van Brennilis, Roc'h Cléguer of de...
    Het is een buitengewoon avontuur, toegankelijk vanaf 18 maanden dankzij de formule "kleine trailer": trek de Monts d'Arrée in of verken de Cap de la Chèvre in de voetsporen van de husky's van het landgoed Shiva, gevestigd in Brasparts. Gesleept door één hond op een rollator of step, of door zes of acht honden op een slede op wielen, kun je anderhalf uur of een hele dag op pad, picknick inbegrepen. In het vooruitzicht: Mont-Saint-Michel, het meer van Brennilis, Roc'h Cléguer of de aaneenschakeling van de Noce de pierres. "De interactie met de husky's is geweldig tijdens de wandeling... Op de terugweg is het tijd om te spelen en te knuffelen," legt Aurore, de gids, uit. Ervaar het zelf: deze zogenaamde 'primitieve' honden zijn heel sociaal met mensen!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten