Zie foto's (6)

Fal Ben - Belle Plaisance

Doorklief de Golf aan boord van de Fal Ben!
Zeilen, Traditioneel zeilen in Arradon
  • Met de Fal Ben maakt u kennis met traditioneel zeilen in een van de mooiste baaien ter wereld! Op deze typische boot uit de Golfe du Morbihan zeilt u vrij rond langs eilanden, stranden en havens.

  • U kiest uw eigen programma: dagtocht met farniente op het strand, halve dag tussen de eilanden of een tochtje voor een drankje voor het avondeten. Wat uw kaap ook is, de Fal Ben betovert zijn passagiers, "van 2 maanden tot 80 jaar". Een tot vijf bofkonten gaan aan boord van de sloep in Arradon of het Île aux Moines voor een authentieke tocht vol sensatie. Zodra de motor woedt uitgeschakeld wordt u gewiegd door de het geluid van de golven op de eiken romp. Het zeilschip ligt tamelijk laag op...
    U kiest uw eigen programma: dagtocht met farniente op het strand, halve dag tussen de eilanden of een tochtje voor een drankje voor het avondeten. Wat uw kaap ook is, de Fal Ben betovert zijn passagiers, "van 2 maanden tot 80 jaar". Een tot vijf bofkonten gaan aan boord van de sloep in Arradon of het Île aux Moines voor een authentieke tocht vol sensatie. Zodra de motor woedt uitgeschakeld wordt u gewiegd door de het geluid van de golven op de eiken romp. Het zeilschip ligt tamelijk laag op het water, zodat u geheel veilig voortglijdt. Met het advies van nicolas zeilt u gezellig voort. Langs de kust met verborgen inhammen en de eilanden, er is verleiding te over. Zin om aan te leggen bij een zonnig strand of een oesters te eten in een haventje? Met zijn kleine diepgang kan de Fal Ben overal aanleggen. Profiteer ervan!
  • Gesproken talen
    • Engels
Tarieven
Betalingsmethoden
  • Bank- en postcheques
  • Reischeques
  • Cash
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions