Zie foto's (6)
Festival Astropolis

Festival Astropolis - Musiques électroniques

Astropolis: de permanente omwenteling
Concert, Festival, Actuele muziek, Avonduitstapjes, Cultureel, Muziek in Brest
  • Elk jaar is Brest de place to be. Astropolis brengt de allerbeste technomuziek samen. Een niet te missen evenement voor de kinderen van een beweging die de tweede zomer van de liefde wordt genoemd.

  • Boem! Als je hart boem doet! Dat betekent dat je in het uiterste puntje van Finistère bent geweest, waar elk jaar het festival Astropolis wordt gehouden. In zo'n tempo dat de edities elkaar opvolgen zonder dat je het merkt. In technojargon is het alsof ze met 300 bpm (beats per minute) voorbij zijn gegaan. Geboren uit de rave party's van eind jaren 80, is de survivor nog steeds sterk. De Astro bruist als altijd, net als de muziek die op de draaitafels wordt gedistilleerd: Manu le Malin,...
    Boem! Als je hart boem doet! Dat betekent dat je in het uiterste puntje van Finistère bent geweest, waar elk jaar het festival Astropolis wordt gehouden. In zo'n tempo dat de edities elkaar opvolgen zonder dat je het merkt. In technojargon is het alsof ze met 300 bpm (beats per minute) voorbij zijn gegaan. Geboren uit de rave party's van eind jaren 80, is de survivor nog steeds sterk. De Astro bruist als altijd, net als de muziek die op de draaitafels wordt gedistilleerd: Manu le Malin, Laurent Garnier, Justice, Birdy Nam Nam... Twintigduizend festivalgangers verspreiden zich elk jaar over een dozijn locaties in een stad die bedekt is met dansvloeren en een zeer flower power tapijt. Van de commerciële haven tot het Cabaret Vauban, van de Astroclub tot het Manoir de Keroual, de donder van Brest dendert maar door, zonder liefde op het eerste gezicht te vermijden. Astropolis heeft er zelfs aan gedacht om de volgende generatie voor te bereiden met zijn Astroboum voor de kleintjes. Maar hoe zit het met de kleine DJeuner?
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 26 juni 2024 tot 30 juni 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten