Zie foto's (5)
Festival au Pont du Rock

Festival Au Pont du Rock

Festival, Muziek in Malestroit
  • We kunnen niet wachten: begin augustus is het oudste zomerrockfestival van Bretagne terug! In Malestroit, tussen Vannes en Rennes, staan alle muziekgenres centraal op de Pont du Rock. Een twintigtal concerten en een geweldig weekend in het vooruitzicht in dit karaktervolle stadje.

  • Het vindt al meer dan 30 jaar plaats! Begin augustus, aan de oevers van de Oust, is de Pont du Rock dé plek om te dansen, te zingen en je favoriete artiesten te zien optreden! Het is een historisch festival met een zorgvuldig samengesteld programma in zijn DNA: Engelse rock natuurlijk, maar ook electro, reggae en rap. Het is een festival voor alle generaties, dat openstaat voor een breed publiek en iedereen uitnodigt om mee te doen. Drankjes en eten, emblematische Bretonse bands, een...
    Het vindt al meer dan 30 jaar plaats! Begin augustus, aan de oevers van de Oust, is de Pont du Rock dé plek om te dansen, te zingen en je favoriete artiesten te zien optreden! Het is een historisch festival met een zorgvuldig samengesteld programma in zijn DNA: Engelse rock natuurlijk, maar ook electro, reggae en rap. Het is een festival voor alle generaties, dat openstaat voor een breed publiek en iedereen uitnodigt om mee te doen. Drankjes en eten, emblematische Bretonse bands, een geweldige sfeer... Bereid je voor op twee intense dagen!
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 2 augustus 2024 tot 3 augustus 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten