Compagnie Kiai

Festival DañsFabrik

Dansen, Festival, Jong publiek, Show, Cultureel in Brest
  • In maart wordt de stad Brest een mekka voor de internationale choreografiescene. Het DañsFabrik festival brengt de stad in beweging met kleurrijke solo's, originele optredens, workshops voor alle leeftijden... Dansen maar!

  • Was je op zoek naar een dansfestival in de vorm van een groot feest? Bretoens, gedurfd, met professionals en een publiek van liefhebbers, altijd nieuwsgierig naar iets nieuws? Dit is het. DañsFabrik is in een zwervende bui, pirouetteert en neemt je vrolijk mee naar de vier uithoeken van Brest, naar de wijken, theaters en straten, tot aan de Ateliers des Capucins. Voorstellingen, ontmoetingen, siësta-lezingen en tentoonstellingen... Er is genoeg artistiek plezier in petto om het einde van de...
    Was je op zoek naar een dansfestival in de vorm van een groot feest? Bretoens, gedurfd, met professionals en een publiek van liefhebbers, altijd nieuwsgierig naar iets nieuws? Dit is het. DañsFabrik is in een zwervende bui, pirouetteert en neemt je vrolijk mee naar de vier uithoeken van Brest, naar de wijken, theaters en straten, tot aan de Ateliers des Capucins. Voorstellingen, ontmoetingen, siësta-lezingen en tentoonstellingen... Er is genoeg artistiek plezier in petto om het einde van de winter op te vrolijken!
Diensten
  • Diensten
    • MiVa opvang
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 12 maart 2024 tot 16 maart 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten