Les Celtomania

Festival Les Celtomania

Poëzie, Festival, Muziek, Theater, Cultureel in Nantes
  • Al meer dan 30 jaar gaan in de herfst een twintigtal steden in de Loire-Atlantique over op Keltisch. Een groot festival gewijd aan de Bretonse cultuur. Twee maanden van waanzin om de smaak van Keltisch te pakken te krijgen!

  • Het vindt plaats in Nort-sur-Erdre, Pornic, Batz-sur-mer, Nantes... Elk jaar in oktober en november trekt Celtomania duizenden fans. Liefhebbers van traditionele klanken die opnieuw worden beluisterd, gemixt en verlevendigd, Iers ritme, Noord-Amerikaanse folk... Meer dan veertig evenementen op het programma! Om nog maar te zwijgen van filmvertoningen met workshops, proeverijen, debatten en concerten, maar ook van een Fest-Deiz om te schudden en eenstemmig te dansen, vertelsessies om je over...
    Het vindt plaats in Nort-sur-Erdre, Pornic, Batz-sur-mer, Nantes... Elk jaar in oktober en november trekt Celtomania duizenden fans. Liefhebbers van traditionele klanken die opnieuw worden beluisterd, gemixt en verlevendigd, Iers ritme, Noord-Amerikaanse folk... Meer dan veertig evenementen op het programma! Om nog maar te zwijgen van filmvertoningen met workshops, proeverijen, debatten en concerten, maar ook van een Fest-Deiz om te schudden en eenstemmig te dansen, vertelsessies om je over te verbazen, caféconcerten, literaire selecties, tentoonstellingen... Het is gewoonweg keltofolie!
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 29 september 2023 tot 26 november 2023
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten