Fleurs de Lin

Groen en ecologisch verantwoord verblijf in Ille-et-Vilaine
Gastenkamers in Saint-Brieuc-des-Iffs
  • De 5 kamers zijn ondergebracht in een ecolodge in Saint-Brieuc-les-Iffs, tussen Rennes en Saint-Malo. Een ideale ruimte voor uw evenementen, seminars en groene verblijven naast de GR 37.

  • In het stenen gebouw was lange tijd de kruidenierswinkel van het dorp gevestigd. De afgelopen twee jaar heeft Karine gewerkt aan de renovatie ervan, in een 100% eco-verantwoordelijke geest, om een plek van leven en ecologische overdracht te creëren waar mensen komen om te genieten. In dit voormalige bedrijf, gelegen tegenover de kerk van Saint-Brieuc-les-Iffs, zijn de 5 gastenkamers "Fleurs de Lin" ingericht (elk voor 2 personen). Natuurlijke latex matras, biologisch katoenen hoes, gewassen...
    In het stenen gebouw was lange tijd de kruidenierswinkel van het dorp gevestigd. De afgelopen twee jaar heeft Karine gewerkt aan de renovatie ervan, in een 100% eco-verantwoordelijke geest, om een plek van leven en ecologische overdracht te creëren waar mensen komen om te genieten. In dit voormalige bedrijf, gelegen tegenover de kerk van Saint-Brieuc-les-Iffs, zijn de 5 gastenkamers "Fleurs de Lin" ingericht (elk voor 2 personen). Natuurlijke latex matras, biologisch katoenen hoes, gewassen linnen lakens: hier bieden verfijnde decoratie en ecologische vezels u een gezellig nest. Geen tv-schermen in de kamers: totale ontkoppeling! Tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden: afhankelijk van of u met z'n tweeën of voor een yogacursus verblijft, past Karine zich aan uw behoeften aan. Een biologisch ontbijt wordt geserveerd om de dag te beginnen (toegang tot een keuken en een lounge). Binnenkort: een gîte (4 tot 8 personen) voor stamleden en wandelaars (te voet, per fiets, te paard...), een zwembad, een seminarieruimte, een winkel met ambachtelijke producten. Onder andere!
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten