greet Hotel

Kunstige tussenstop aan de poorten van Rennes
Hotels in Pacé
  • Dit hotel in Pacé verwelkomt u in een jonge, trendy en verantwoordelijke sfeer. Dankzij de gemakkelijke toegang kunt u zich verplaatsen in Ille-en-Vilaine. En verder!

  • Plant u een tussenstop in Rennes op weg naar uw vakantiebestemming? Wilt u een weekend doorbrengen in de Bretonse hoofdstad en tot Dinan en Saint-Malo gaan? In Pacé ontvangt dit trendy en vriendelijke hotel u in een kleurrijk en kunstzinnig universum, op 10 minuten afstand van de metrolijn die naar het historische centrum van de Bretonse hoofdstad leidt. Met uw gezin? Zet uw reistassen neer in een van de 8 familiekamers of in het 6-persoons appartement. Een romantisch verblijf? U kunt kiezen...
    Plant u een tussenstop in Rennes op weg naar uw vakantiebestemming? Wilt u een weekend doorbrengen in de Bretonse hoofdstad en tot Dinan en Saint-Malo gaan? In Pacé ontvangt dit trendy en vriendelijke hotel u in een kleurrijk en kunstzinnig universum, op 10 minuten afstand van de metrolijn die naar het historische centrum van de Bretonse hoofdstad leidt. Met uw gezin? Zet uw reistassen neer in een van de 8 familiekamers of in het 6-persoons appartement. Een romantisch verblijf? U kunt kiezen uit 64 kamers met een trendy inrichting, gemaakt van mismatch of onaangepaste voorwerpen. Logisch: hier is de aanpak verantwoord en ligt de nadruk op kortsluiting, energiebesparing, opgeknapte voorwerpen die een tweede leven krijgen... Trakteer uzelf tussen twee bezoeken door op een moment van gezelligheid in de Greet Bar of in de ontspanningsruimte buiten. Het ontbijt is eenvoudig en gebaseerd op lokale producten. Een assortiment snacks op basis van lokale producten maakt het mogelijk om ter plaatse te eten.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten