Zie foto's (8)

Holen

Sterrenrestaurant in Rennes dat poëzie combineert met techniek
Restaurant, Gastronomische gerechten in Rennes
 • Dit nieuwe restaurant brengt de tongen in beweging. Chef Tugdual Debéthune, gepassioneerd bezig met fysische en chemische processen en enorm deskundig, presenteert een unieke "kunstzinnige en experimentele keuken".

 • Na een briljante loopbaan, waarbij hij leerde van beroemdheden als Reverdy en Bras, heeft Tudual Debéthune nu de perfecte technische vaardigheden en een encyclopedische culinaire kennis: nu kan hij alle uitdagingen aan. Er wordt urenlang gepraat over de uitwerking van nieuwe recepten. Het team deelt zijn hang naar perfectie, zijn durf en onderzoeksdrift. De kaart concentreert zich niet rond een enkel product, maar ontstaat door spontane ideeën voor een bepaald soort vis, fruit of groente die...
  Na een briljante loopbaan, waarbij hij leerde van beroemdheden als Reverdy en Bras, heeft Tudual Debéthune nu de perfecte technische vaardigheden en een encyclopedische culinaire kennis: nu kan hij alle uitdagingen aan. Er wordt urenlang gepraat over de uitwerking van nieuwe recepten. Het team deelt zijn hang naar perfectie, zijn durf en onderzoeksdrift. De kaart concentreert zich niet rond een enkel product, maar ontstaat door spontane ideeën voor een bepaald soort vis, fruit of groente die hij vervolgens probeert te doorgronden, daarbij afstand nemend van de gebruikelijke benadering. Fraai voorbeeld is zijn dessert met bloemkool. Ook zijn biet, in een korst van roggedeeg, geserveerd met een bouillon van Bretonse kombu-wieren, gerookte schelvis en kaviaar uit Aquitanië, is ronduit verbluffend.
 • Chef
  Tugdual Debéthune
 • Gesproken talen
  • Frans
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 17 mei 2022 tot 18 mei 2022
Officiële website van Toerisme Bretagne
Nos suggestions