Horizons Open Sea Festival

Horizons Open Sea Festival - 7ème édition

Concert, Actuele muziek, Wereldmuziek, Muziek in Landéda
  • Eenstemmig vibreren, op het kruispunt van traditionele en hedendaagse muziek: dat is de mantra van het Horizons Open Sea Festival in Noord-Finistère. Begin juni verwelkomt Landéda je voor 3 dagen van kustfeesten en elektronische beats. Concerten, wandelingen, tentoonstellingen... allemaal met je voeten in het water.

  • Een dansende gemeenschap. Een overvloed aan innovatieve initiatieven. Begin juni vertrekken we naar de oevers van Aber Wrac'h, ten noorden van Brest, naar een betoverend schiereiland met een open en gevarieerde horizon. Het Horizons Open Sea Festival is 3 dagen tijdloos feest met uitzicht op de oceaan. Kunst, water en wereldmuziek komen samen in een adembenemend panorama. Het is ook een evenement met een blijvende betrokkenheid. DJ-sets en waterattracties, lokale gerechten en efemere...
    Een dansende gemeenschap. Een overvloed aan innovatieve initiatieven. Begin juni vertrekken we naar de oevers van Aber Wrac'h, ten noorden van Brest, naar een betoverend schiereiland met een open en gevarieerde horizon. Het Horizons Open Sea Festival is 3 dagen tijdloos feest met uitzicht op de oceaan. Kunst, water en wereldmuziek komen samen in een adembenemend panorama. Het is ook een evenement met een blijvende betrokkenheid. DJ-sets en waterattracties, lokale gerechten en efemere installaties, padlle en concerten. Een heerlijke mix van muzikaal bruisen en escapisme aan de kust.
  • Gesproken talen
    • Frans
Uurroosters
Uurroosters
  • Vanaf 7 juni 2024 tot 9 juni 2024
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten