Pro engagé
  Zie foto's (5)

Joli Vent

Joli-Vent fluistert ideeën voor uistapjes in uw oren!
Traditioneel zeilen in Vannes
 • Ze vallen onmiddellijk op in de Golfe du Morbihan ! De ene sinago is nog mooier dan de andere, met hun zwarte romp en rode zeilen. Waarom zou u niet aan boord gaan?

 • Om half tien, als de zon speelt met een paar verdwaalde wolken, is de Joli-Vent klaar om uit te varen. Hij trilt bij het idee dat hij de uitzonderlijke zeetuin van de Golfe du Morbihan gaat doorkruisen! De baai is bezaaid met eilanden en biedt oneindig veel routes. De sinago is volledig op zijn gemak tussen geheime strandjes, schilderachtige haventjes, vissershutten... De meester deelt het roer en vindt altijd vrijwilligers om deel te nemen aan de manoeuvres. Omdat u trek krijgt van varen...
  Om half tien, als de zon speelt met een paar verdwaalde wolken, is de Joli-Vent klaar om uit te varen. Hij trilt bij het idee dat hij de uitzonderlijke zeetuin van de Golfe du Morbihan gaat doorkruisen! De baai is bezaaid met eilanden en biedt oneindig veel routes. De sinago is volledig op zijn gemak tussen geheime strandjes, schilderachtige haventjes, vissershutten... De meester deelt het roer en vindt altijd vrijwilligers om deel te nemen aan de manoeuvres. Omdat u trek krijgt van varen wordt het anker uitgeworpen voor een gezellige picknick. In deze omgeving is het gezellig praten over alles wat met de zee te maken heeft. Na de pauze en een stukje lopen over het verlaten strand gaat het schip weer verder. Na nog veel meer verwondering komt de Joli-Vent om 17 uur weer in Port-Anna.
 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Activiteiten
  • Activiteit(en) voor kinderen van 9 tot 12 jaar
  • Activiteit(en) voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten