Key Largo

Jodiumhoudende escapade in de haven van Lorient
Speedboot, Boottochten op zee in Locmiquélic
  • Vanuit Locmiquélic, tegenover Lorient, stapt u aan boord van een elegante speedboot en verkent u in uw eigen tempo de schatten van de haven. Een bevoorrecht moment!

  • Boten als de Key Largo zul je niet snel meer tegenkomen... Ontworpen door Nigel Irens, een van de grootste scheepsarchitecten, zijn er maar 11 van in de wereld! Deze elegante en discrete boot is 12 meter lang en heeft een mooie middernachtblauwe kleur. Hij zal uw tochten rond Lorient verrijken. Houdt u meer van zeilen bij zonsopgang of zonsondergang? Riviertocht of vlucht naar de oceaan? Met Christian als kapitein is alles mogelijk! Heeft u de hele dag de tijd, ga dan naar Groix. Tussen...
    Boten als de Key Largo zul je niet snel meer tegenkomen... Ontworpen door Nigel Irens, een van de grootste scheepsarchitecten, zijn er maar 11 van in de wereld! Deze elegante en discrete boot is 12 meter lang en heeft een mooie middernachtblauwe kleur. Hij zal uw tochten rond Lorient verrijken. Houdt u meer van zeilen bij zonsopgang of zonsondergang? Riviertocht of vlucht naar de oceaan? Met Christian als kapitein is alles mogelijk! Heeft u de hele dag de tijd, ga dan naar Groix. Tussen rederswoningen en kleurrijke gevels, stukken fijn zand en geheime baaien maakt dit authentiek Bretonse eiland altijd indruk. Een lunch met streekproducten, wandelingen en zwemmen in het turquoise water staan op het programma. Of wilt u liever peddelen rond het eiland? Als u als professional op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring om uw partners aan te bieden, biedt Key Largo ook evenementen op maat aan.
  • Gesproken talen
    • Frans
Officiële website van Toerisme Bretagne
Sluiten