Zie foto's (8)

La Charlotte

Pak het roer van de Charlotte in de kapersbaai!
Traditioneel zeilen in Saint-Malo
Openingstijden en diensten niet gegarandeerd
  • Yann neemt u mee aan boord van een "vaquelotte de Barfleur", een type vissersboot. Samen gaat u het historische erfgoed van de baai van Saint-Malo verkennen.

  • Voor Yann heeft de baai van Saint-Malo geen geheimen meer. Aan boord van de Charlotte laat hij u de kleinste hoekjes ervan zien. Midden in de historische anekdotes over de gebouwen van Saint-Malo stopt hij de boot vlak bij een rotseiland en haalt de verrekijker tevoorschijn. "Ssttt... ziet u ze? Ze zijn aan het nestelen", fluistert hij. Ornithologie maakt ook deel uit van de tocht, die tot de Hébihens-eilanden kan gaan. Op de terugweg haalt hij zijn laatste kaart tevoorschijn om nog meer...
    Voor Yann heeft de baai van Saint-Malo geen geheimen meer. Aan boord van de Charlotte laat hij u de kleinste hoekjes ervan zien. Midden in de historische anekdotes over de gebouwen van Saint-Malo stopt hij de boot vlak bij een rotseiland en haalt de verrekijker tevoorschijn. "Ssttt... ziet u ze? Ze zijn aan het nestelen", fluistert hij. Ornithologie maakt ook deel uit van de tocht, die tot de Hébihens-eilanden kan gaan. Op de terugweg haalt hij zijn laatste kaart tevoorschijn om nog meer indruk te maken: "Tijd voor een aperitief op zee!" Een mooie manier om een prachtige dag af te sluiten.
Officiële website van Toerisme Bretagne
Onze suggesties